Nike Free Run Sale
Nike Free Flyknit på nettet – Velkommen på NikeFreeRunskoiDK.com.
Der er ingen anmeldelser lige nu.
Nike Air Max 2014 Herre Sort Jade AppelsinNike Air Max 2014 Herre Sort Jade Appelsin
1.260,00 kr  672,00 kr
Spar: 47% off
Nike Air Max 2014 Herre Sort RødNike Air Max 2014 Herre Sort Rød
1.260,00 kr  672,00 kr
Spar: 47% off
  • Vi sender samme dag
  • Altid det nyeste
  • 100% tilfredshedsgaranti
  • Mange års erfaring

Conditions of Use

Christian Louboutin Online DK driver virksomheden for www.nikefreerunskoidk.com. Alle aftaler indgås på dansk. For at handle på www.nikefreerunskoidk.com skal du være mindst 18 år eller have værges tilladelse. Alle aftaler mellem www.nikefreerunskoidk.com og kunden, samt alle fakturerings metoder, forgår efter den Danske købslov. Alle priser er dagspriser og opdateres løbende. Produkter og lagerstatus bliver opdateret løbende hver dag.

Når du har lavet en bestilling modtager du en ordrebekræftelse via e-mail med information om din bestilling. Kontrollér altid ordrebekræftelsen, for at undgå eventuelle fejl. Skulle der være noget du undrer dig over så kontakt vores kundeservice via formularen til højre med det samme. Gem altid ordrebekræftelsen og husk altid at oplyse kundenummer ved kontakt med vores kundeservice. Vil du annullere eller ændre noget i din ordre bør du kontakte kundeservice så hurtigt som muligt. Vore leveringer finder ofte sted så hurtigt, at det desværre ikke altid er muligt at ændre ordren, men vi kontrollerer gerne om det er muligt. Ved at fuldføre et køb på www.nikefreerunskoidk.com er du enig i, at vi gemmer og bruger dine oplysninger til at administrere og opfylde vores forpligtelse til dig.

For at bestille varer fra www.nikefreerunskoidk.com, bliver du bedt om at oplyse e-mailadresse og et telefonnummer der kan modtage sms. Dette er vore kontaktmetoder, så ansvaret ligger hos dig som kunde, til at være sikker på at de rette informationer indtastes. Uden korrekt e-mailadresse kan vi ikke kontakte dig, og dermed ikke informerer dig om hvordan forsendelsen af dit køb forløber sig. Uden et telefonnummer der kan modtage sms, får du ikke besked fra posthuset om at din pakke er ankommet.

Back